المقادير
1/2 كيلو كبدة مقطعة قطع صغيرة
حوالى 10 فصوص ثوم مفرومين
قرن فلفل حامى
قرن فلفل رومى
زيت
عصير ليمونة
الطريقة
نضع الزيت فى قدر ونضع الثوم وعندما نشم رائحتة نضع الكبدة ونقلبها
نضع الفلفل بعد تقطيعة قطع صغيرة ونقلب
كلما احتاج المزيج الى زيت ضعى له
عند نضوج الكبدة ضعى عصير الليمونة والملح والفلفل وقلبى حتى تمتزج النكهات ببعضهاملحوظة (( الكبدة لا تاخذ وقتا طويلا فى السوا والا اصبحت بشعة
يمكن ان تعرفى درجة سواها من اللون والتذوق
وبالهنا والشفا
1/2 كيلو كبدة مقطعة قطع صغيرة
حوالى 10 فصوص ثوم مفرومين
قرن فلفل حامى
قرن فلفل رومى
زيت
عصير ليمونة
الطريقة
نضع الزيت فى قدر ونضع الثوم وعندما نشم رائحتة نضع الكبدة ونقلبها
نضع الفلفل بعد تقطيعة قطع صغيرة ونقلب
كلما احتاج المزيج الى زيت ضعى له
عند نضوج الكبدة ضعى عصير الليمونة والملح والفلفل وقلبى حتى تمتزج النكهات ببعضهاملحوظة (( الكبدة لا تاخذ وقتا طويلا فى السوا والا اصبحت بشعة
يمكن ان تعرفى درجة سواها من اللون والتذوق
وبالهنا والشفا